Amb vuit medalles, 5 d'or i 3 de bronze, l'Avinent CA Manresa va ser el gran dominador al Prat de Llobregat entre els catalans en edats de promoció. Els campions van ser el cadet femení, l'infantil femení, l'aleví masculí i femení, i el benjamí masculí. En tercer lloc es van situar els equips cadet masculí, infantil masculí i benjamí femení. El CA Igualada Petromiralles va ser plata en les competicions d'alevins, en nens i en nenes.

Amb aquestes actuacions, l'Avinent CA Manresa ha sigut, amb molt de marge respecte de la resta de clubs, la millor entitat al campionat: l'AA Catalunya es va quedar amb cinc podis (un sol or), seguit pel CM Sant Cugat amb dos podis (un or) i el ja citat CA Igualada. És la primera vegada que els vuit equips del CA Manresa pugen al podi i també que s'assoleixen cinc títols.

Els destacats individuals

Si el gran treball d'equip dut a terme pels vuit equips del CAM va ser la clau per aconseguir els èxits en el campionat, també cal citar les millors marques en les diferents categories de la competició, tot i que no s'hi van poder aconseguir nous rècords.

L'atleta infantil Clàudia Galan va guanyar la prova de 80 metres tanques amb un temps de 12"91 i a només 14 centèsimes del rècord manresà de la categoria. Altres victòries que van aconseguir els atletes del CAM al Prat van ser les de la cadet femenina Laia Solà en 100 metres llisos, Marta Riera en 100 metres tanques, i els relleus dels 4x100 i 4x300. En el grup de cadets masculins, Aleix Casas assolia la victòria en martell. Pel que fa a les alevines, Ona Bonet en el concurs del salt d'alçada i Carla Manzano en perxa també van ser les millors de la jornada. En alevins, triomf de Biel Cirujeda en 60 metres llisos, Martí Serra en perxa i Arnau Solé en disc. En els benjamins també hi va haver dues victòries, que van ser les aconseguides per la Sira Salas en salt d'alçada i el relleu 4x60 en nenes, i també el relleu del grup dels nens.

El CA Igualada, a bon nivell

El balanç per als joves esportistes del Club Atlètic Igualada també va ser favorable. Hi destaquen les plates dels alevins. En cadets, a més, les noies van ser quartes i els nois es van situar en la cinquena plaça al final de la jornada. En infantils, un doble setè lloc, posició que va ser tant per als nois com per a les noies. En la categoria de benjamí, finalment, les nenes van ser divuitenes i els nens van acabar en la posició 22.

En les alevines del CAI, triomfs de Carla Bisbal en els 2.000 llisos, amb un temps de 7'07"64, i de les rellevistes del 3 x 600 m. Quant als nens, segons llocs de l'Eloi Macià en disc i Nil Cabello (60 llisos).

Pel que fa a les cadets, que van ser quartes en el global de clubs, cal fer esment a les victòries que van aconseguir Anna Torras en els 1.500 obstacles, Jana Roca en els 300 tanques i Marta Garrido en el llançament de javelina; Judit Ibarra va quedar segona a la cursa de 1.000 metres llisos. En nois, qui va destacar més va ser Aitor Caldito, segon classificat en la prova de salt de llargada. En categoria infantil va lluir especialment la victòria en el llançament de pes (amb 11,08 metres). També va quedar tercer en martell. En noies, hi va haver segones places de Laura Giménez en els 3 km marxa i de Marcel·lí Solé en els 1.000 metres llisos. En el grup de benjamins, el CAI Petromiralles va aconseguir un segon lloc individual a càrrec de la Clara Enrich en la prova dels 1.000 metres llisos.