A la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà es va disputar l'última jornada de l'11a Lliga Catalana de Cúrling. En aquesta decisiva jornada, l'equip Sporting l'Olla Cyril es va proclamar campió de Catalunya, seguit pel Barcelona Red i el Puigcerdà Pànxing Masters. L'equip puigcerdanès depenia d'ell mateix en aquesta última jornada per guanyar el títol, però una derrota en l'últim partit, l'única en tota la lliga, va fer que acabessin en tercera posició, fet que els assegura la classificació per a la lliga Espanya. Pel que fa als altres equips locals, el Puigcerdà Pànxing Juniors va classificar-se en cinquena posició i el Puigcerdà Pànxing Divines en la sisena, aquests dos equips estan classificats per a la Copa Espanya. Aquestes competicions es disputaran a Jaca els dies 30 d'abril i 1 de maig. L'equip Puigcerdà Pànxing Les Nenis va ocupar l'onzena posició. Amb la disputa de la lliga i la Copa Espanya, el Cúrling Puigcerdà Pànxing tancarà la temporada de cúrling 2015-2016.