Al Reial Madrid li van fer ahir el mateix que ell va fer amb el Barça dissabte, enfonsar-li el pit quan ja l'estava traient massa. La patinada dels blancs al camp del Wolfsburg, la suposada ganga dels quarts de final del dia del sorteig a Nyon, es pot remuntar al Bernabéu. No seria la primera vegada. Però els de Zidane ja hauran d'apel·lar a l'esperit de Juanito i a la típica èpica per omplir el Bernabéu i aconseguir allò que se li suposa que farà, classificar-se per a les semifinals de la Champions.

La realitat és que no semblava que les coses anirien així en els primers deu minuts. Els blancs, en què només Danilo entrava a l'equip respecte del partit de Barcelona, tancaven el rival a l'àrea i arribaven bé per les bandes gràcies a un Bale molt actiu. Al minut 11, el Wolfsburg va avisar per primer cop amb una rematada de cap de l'actiu extrem Bruno Henrique, tot i que Benzema va tenir la millor ocasió fins llavors, però Benaglio li va desviar el xut.

Dos gols gairebé seguits

De tota manera, una jugada va canviar la dinàmica. Al minut 17, Schürrle rep una passada sense evident perill a l'àrea i Casemiro demostra un dels seus punts dèbils: que no mesura la força que té. Toc al peu de l'alemany, penal clar i transformació perfecta del lateral Ricardo Rodríguez. El Wolfsburg es va animar i buscava els contraatacs per la banda d'un despistat Danilo. Set minuts després del primer gol, va arribar el segon. Combinació per tot l'atac que acaba a la dreta. Bruno Henrique fa la passada al centre de l'àrea i Arnold, avançant-se a un estàtic Ramos, torna a batre Navas, que encara no havia encaixat gols en aquesta edició de la Champions.

Per si les desgràcies no fossin poques, Benzema es va lesionar en un cop amb Naldo i el Wolfsburg, ara crescut, arribava amb rematades de Schürrle i Draxler que no trobaven porta. Un avís de Kroos va tancar la primera part.

Atac estèril

La segona meitat, com no podia ser d'una altra manera, va ser de domini blanc, però el porter Benaglio només va haver d'intervenir en una rematada creuada d'un fluix Cristiano Ronaldo a passada d'Isco. El malagueny va ser la solució que va buscar Zidane davant de la falta de recursos de Modric. Just abans, però, Schürrle hauria pogut fer més gran la sorpresa en completar un contraatac amb un xut massa alt amb tot a favor.

El millor que es pot dir del Wolfsburg és que en el tram final del partit no va patir gens. El Madrid es va descosir, fent entrar un James que gairebé no es va moure, i els alemanys encara van perdonar amb un xut final de Kruse que va aturar Navas, un altre cop.