Quatre triples gairebé consecutius de Pau Ribas en l'últim quart van fer que un Barça Lassa molt espès aconseguís escapar-se en el tram final i obtingués una victòria necessària per acabar el Top-16 en tercera posició del grup F. Els blaugrana jugaran els quarts de final, amb el factor pista en contra, davant del Lokomotiv Kuban, que ahir van assegurar el segon lloc de l'altre grup, sense necessitat de jugar, ja que ho fan avui davant del Darussafaka, després de la derrota del Panathinaikos a la pista de l'Anadolu Efes (91-86).

El triomf del Barça, el segon a fora de casa en tot el Top-16, va ser poc brillant. En la primera part, el ritme del partit va correspondre al Zalgiris, que va mantenir el marcador igualat en el primer període i es va escapar mínimament al final del segon amb els punts de Randle i Seibutis. Només Navarro, amb penetracions a cistella, i Dorsey, sobretot al principi, aguantaven el tipus per als visitants.

A la segona meitat, les coses no van canviar gaire. Amb Tomic a la pista les coses anaven pitjor, però aleshores va entrar Pau Ribas, que seria cabdal en el tram final. Quatre triples consecutius de l'escorta, ja en el darrer període, van fer que el Barça s'avancés primer i que adquirís un avantatge prou còmode, vistes les diferències de l'enfrontament. En aquest punt, només va caldre prémer en defensa i finalitzar alguns contraatacs mitjançant Abrines i Perperoglou per lligar la victòria i començar a pensar en l'eliminatòria de quarts, la setmana vinent.