El Sevilla va fer un pas endavant molt important per classificar-se per a les semifinals de la Lliga Europa en derrotar l'Athletic de Bilbao a domicili per 1-2. Ara, els bascos hauran de fer un mínim de dos gols al Sánchez Pizjuán per classificar-se. Aduriz va avançar l'equip local amb un cop de cap al minut 3 de la represa, però l'improvisat lateral esquerre Kolodziejczak va empatar vuit minuts més tard i Iborra va fer el gol de la victòria al 83 després d'una gran assistència de Kevin Gameiro.

Per la seva banda, el Vila-real va vèncer per 2-1 l'Sparta de Praga gràcies a la bona actuació del davanter Bakambu. Va ser ell qui va obrir el marcador al minut 3, però el davanter visitant Brabec va empatar a prop del descans. Els grocs es van haver d'esperar al minut 63 perquè novament Bakambu anotés el 2-1. Denis Suárez va poder fer el tercer al final, però el porter Bicik va fer una gran parada.

En els altres dos partits, el Borussia Dortmund i el Liverpool van empatar (1-1). Es va avançar Origi pels visitants i va empatar Hummels. A Braga, el Xakhtar va vèncer per 1-2 amb gols de Rakitskyi i Facundo Ferreira. Wilson Eduardo va reduir la distància.