El Bayern de Munic del tècnic santpedorenc Pep Guardiola no va fallar en la seva visita al camp de l'Stuttgart, on es va imposar per 1-3, i ja té vuit punts d'avantatge sobre el segon classificat, un Borussia de Dortmund que avui a les 15.30 hores visita el camp del Schalke en una nova edició del derbi del Ruhr.

Guardiola va reservar Lahm, Thiago i Douglas Costa pel decisiu partit dels quarts de final de la Champions de dimecres al camp del Benfica, on els alemanys han de fer valer l'1-o del partit d'anada si volen passar a les semifinals del màxim torneig europeu.

Els locals van iniciar el matx amb molta disciplina i intensitat, i això va provocar alguns problemes a alguns jugadors de l'equip de Munic, com per exemple Arturo Vidal, que va veure una targeta groga i va ser avisat verbalment per l'àrbitre. Davant aquesta situació, Guardiola no va voler córrer riscos i el va treure del camp per donar entrada a Müller. A la mitja hora de joc va arribar el primer gol del Ba-yern. Ribery va centrar i el central local Niedermeier va posar el peu i es va marcar en pròpia porteria. Amb el 0-1 es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat els bavaresos van sortir disposats a sentenciar el duel, i als pocs minuts Alaba va fer el 0-2 amb un xut des de dins de l'àrea. L'Stuttgart va posar emoció al matx amb una diana de Didavi, però Douglas Costa va fer el definitiu 1-3 al minut 89.

El Wolfsburg empata a casa

Per la seva banda, el Wolfsburg, rival del Reial Madrid als quarts de final de la Champions, segueix amb la seva fluixa campanya a la Bundeslliga i ahir només va poder empatar a un al seu estadi davant el Mainz, un resultat que el manté a sis punts de les places europees. Després d'una primera part sense gols, els locals es van avançar en el marcador al minut 53 amb una diana de Schürrle, però tretze minuts després Samperio va fer l'empat a un definitiu. L'expulsió de Dante al temps afegit va posar punt i final a un nou mal partit del Wolfsburg a la lliga.