La selecció catalana sub-16, amb la participació del jugador del Manresa FS Pere Aran, va guanyar el campionat d'Espanya de seleccions territorials després de derrotar Madrid a la final per 2 a 5.

Després d'aconseguir tres subcampionats seguits, el combinat català va quedar el primer classificat en la competició celebrada aquest cap de setmana a Mataró. El partit definitiu va començar amb Madrid esperant a mitja pista i amb els catalans pressionant a dalt la sortida de pilota del rival. Els de Jorge Vargas tenien el control del joc i als dos minuts, Víctor va aprofitar una assistència d'Alejandro per fer el 0 a 1. Amb el marcador a favor, Catalunya va disminuir la pressió i els madrilenys van començar a buscar el seu pivot Manu. Tot i això, Madrid va començar a tenir pressa, però el combinat català estava còmode i no patia en excés, tot i que abans del descans, Manu va xutar al travesser.

A l'inici de la segona part, Madrid va sortir decidit a retallar el marcador, però es va trobar amb un nou gol en contra, anotat per Víctor. Els madrilenys, amb 0 a 3 en contra, van passar a tenir el control del partit tancant a Catalunya a la seva pista, creant ocasions de gol, però amb el porter català Borja com a protagonista, que va salvar més d'un cop el seu equip. Manu va provocar una falta a la frontal de l'àrea i ell mateix va ser l'encarregat de fer l'1 a 3 al minut 28. A partir d'aquí, l'enfrontament es va descontrolar, però Dylan va fer l'1 a 4 favorable a Catalunya, tot i que amb porter jugador Madrid va marcar el 2 a 4, obra de Manu. En la jugada següent, Alejandro va sentenciar amb el definitiu 2 a 5.

Pere Aran és el setè jugador del Manresa FS campió d'Espanya, després de Marc Fernández, Aleix Dalmau, Xavier Cols, Gerard Noguera, David Muñoz i Roger Solé.