En un duel de marcat caire ofensiu, el CB Vilatorrada va obtenir una victòria molt important que gairebé li assegura la salvació de forma matemàtica. El duel va ser una exhibició ofensiva de tots dos conjunts, de la qual cal destacar, per part dels bagencs, Puerma, amb 22 punts anotats, i Tejero, que en va fer 16. El partit va tenir dues part ben diferenciades. La primera va ser de clar color terrassenc, per la mala defensa bagenca, que va permetre cistelles massa fàcils al conjunt visitant.

La reacció local va arribar a partir del tercer quart gràcies, en part, a una evident millora defensiva dels locals. A l'Sfèric ja li costava Déu i ajuda trobar bones situacions de llançament mentre que el Vilatorrada jugava molt més tranquil i els seus bàsquets éren més fàcils. Malgrat tot les diferències mai van ser gaire grans i el partit va decidir-se en un tram final on els homes de Lluís Amat van mantenir el pols molt més tranquil.

A la feina feta esmentada anteriorment per Puerma i Tejero en l'apartat ofensiutambé cal afegir-hi els 13 punts anotats per Crespo.

Amb aquesta victòria el Vilatorrada se situa vuitè amb catorze victòries obtingudes, amb un marge de vuit triomfs sobre l'AEJ Riera de Cornellà, que és el tercer classificat per la cua.