Victòria vital del Berga per tenir opcions reals d'aconseguir l'ascens davant el millor equip del grup, amb més gols a favor, menys en contra i la dada més important: no havia perdut encara i era l'únic equip català que encara no ho havia fet.

El Berga sabia que era una fita molt difícil d'aconseguir, però va fer els deures, a base d'esforç i bona feina i va fer delir els seus aficionats, que van omplir el camp fins a la bandera.

Va ser un partit molt igualat des del principi fins al final. L'1-0 va arribar a la primera part, de penal. Una sacada de banda que va ser pentinada va deixar a Carreras sol davant el porter, que el va travar després d'haver-se'l driblat. El segon gol i definitiu va arribar al minut 77. Un contracop molt ben trenat quan el Matadepera estava abocat a l'atac va ser la sentència.