La Joviat no va poder donar la sorpresa i va caure per 69-48 a la complicada pista del Femení Sant Adrià, un dels millors equips estatals i que compta els seus partits per victòries en aquesta segona fase de la competició. Ara les bagenques es jugaran l'accés a la final a quatre en la darrera jornada. Per accedir-hi necessiten guanyar diumenge que ve a la complicada pista del Cerdanyola i que el Tarragona perdi a casa davant les adrianenques.

El matx es va iniciar amb molt poc encert per part dels dos equips, i era el conjunt local qui dominava en el marcador. Als últims minuts del primer quart les noies de Sant Adrià del Besòs van anotar uns quants tirs exteriors i van arribar al final amb deu punts d'avantatge (22-12). En el segon període les locals van dominar completament el joc davant unes manresanes als quals els costava trobar bones situacions en atac. Aquesta situació va fer que les adrianenques poguessin enllaçar bones jugades de contraatac i situacions en estàtic per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 42-20.

En la segona meitat, les jugadores bagenques van posar-se a treballar de valent en defensa i van estar més encertades en el llançament. Tot i això, les noies del Sant Adrià van saber mantenir-se sòlides i van arribar al final del tercer quart amb un resultat de 57-31. En els deu darrers minuts del partit les noies visitants van poder reduir distàncies fins el 69-48 que ja va ser definitiu.