El Movistar Estudiantes, liderat per un Nicolás Laprovittola imparable (29 punts), va aconseguir una victòria fonamental davant l'Unicaja, que unida a la derrota de l'Obradoiro li va permetre igualar els gallecs a set victòries. El Rio Natura ocupa la darrera posició de permanència, i els madrilenys queden ara per sota perquè van perdre al Fontes do Sar en la primera volta i encara han de rebre la visita dels gallecs en les últimes jornades.

L'energia i les ganes en el joc que va posar l'Estudiantes a la pista van lluitar contra la més gran qualitat individual de l'Unicaja, que va comptar amb un inspirat Mindaugas Kuzminskas, autor de tres triples sense errors en un primer quart clarament andalús (18-26).

Els madrilenys van millorar abans del descans, però no van poder capgirar el marcador (37-42). L'Estudiantes va continuar lluitant contra tot i contra tots i només Nedovic va evitar que els madrilenys culminessin la remuntada (63-65 a falta d'un quart pel final).

En el darrer període la sang freda de Simpson des del tir lliure i el lideratge de Laprovittola va permetre a l'Estudiantes capgirar el marcador i vèncer un partit que els permet, ara per ara, dependre d'ells mateixos per salvar-se.