El Manresa es va haver de conformar amb un punt després d'empatar amb el Gironès-Sabat i va desaprofitar l'ocasió per escurçar la distància dels seus rivals, que no van guanyar.

La primera part va començar amb domini del Manresa, que va tenir alguna ocasió per avançar-se. El gol, però, es va fer esperar fins al minut 38, 1-0 amb què es va arribar al descans. A la segona meitat es va mantenir la mateixa dinàmica de la primera, però en una jugada esporàdica que va acabar en penal, el Gironès-Sabat va posar les taules en el marcador.

A partir d'aquest moment el partit va perdre l'ordre i es va tornar més obert, tot i que els bagencs van continuar tenint el control de la pilota. Pocs minuts més tard, el conjunt visitant va disposar d'un altre penal, però aquesta vegada no el va saber aprofitar i el va errar. El Manresa, aleshores, es va créixer i va tenir ocasions força clares per a tornar-se posar davant en el marcador, però no va ser capaç de marcar. Fins i tot l'àrbitre els va anul·lar un gol que tot indicava que era legal.

Amb aquest resultat el Manresa suma un punt amb gust de derrota. Dissabte a les 18h tornen a tenir un partit molt important, davant el Mollet, rival directe a la classificació i empatat a punts.