El Petro Pintó Asfe no va ser capaç de competir en cap moment del partit en la visita d'un SESE que es va endur la victòria amb molta claredat.

Les jugadores de Sant Fruitós de Bages van iniciar el duel sense encert en el llançament exterior, i aquesta situació la va saber aprofitar el conjunt visitant per agafar dotze punts de marge ja al final del primer quart (6-18). En el segon període la tònica va ser pràcticament la mateixa, i l'equip barceloní va ser capaç de superar amb comoditat totes les alternatives defensives que plantejava el Petro Pintó. D'aquesta manera, el SESE va poder ampliar la diferència fins al 13-36 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat les fruitosenques no van millorar i van veure com les seves rivals arribaven al final del tercer quart amb trenta punts de marge (21-51) i el partit gairebé sentenciat. En els deu darrers minuts el SESE va poder fer rotacions sense que el triomf perillés.