El principi de temporada per al manresà Toni Elías ha resultat del tot esplèndid. Debutava en el rol de pilot substitut en el campionat de Superbikes americà i ha firmat un parell de victòries deixant clar tot el seu talent com a pilot.

En la matinada de diumenge (hora catalana) va ser el guanyador de la primera cursa al MotoAmerica Superbikes. Elías, en substitució del pilot lesionat de l'equip Suzuki Yoshimura, va ser el segon en la graella arran dels bons entrenaments i va assolir la victòria a Austin, al Circuit de les Amèriques, on va coincidir amb els seus excompanys de MotoGP.

Elías, de 33 anys, va vèncer els pilots més acoblats al campionat de Superbikes americà, deixant en segon lloc Roger Hayden, que és el seu company d'equip, tercer Josh Hayes i quart Jake Gagne.

Hayden havia fet la pole i, en les primeres voltes, Elías es mantenia en els primers llocs. De mica en mica es va situar a la roda de Hayden, tot i que una errada en un viratge va permetre a Hayes passar-lo. Quan tot feia creure que Hayden seria el que s'enduria amb molt claredat la victòria, la bandera vermella que es va treure per l'oli que va deixar en pista Kyle Wyman (Yamaha) va canviar-ho. Va començar una nova cursa, de només cinc voltes, que es va disputar a l'esprint. Elías es va posar al davant de seguida i es va veure beneficiat per la lluita pel segon lloc entre Hayden i Hayes. El manresà va fer el seu millor temps en la darrera volta amb un crono de 2.10.828.

Ahir a la nit (hora catalana) no va dominar en les primeres voltes, però de nou va aconseguir ser el més ràpid (2.09.456) i va superar de noi Hayden i Hayes, que entraven a la meta a 4 i 15 segons d'Elías, respectivament. Quart classificat va ser Cameron Beaubier. "Si volen, a mi m'agradaria quedar-me dins l'equip", va dit Elías i els resultats són el seu millor aval.