El pavelló del Vell Congost de Manresa va acollir el campionat de Catalunya infantil (sub-15) i cadet (sub-18) de judo, organitzat pel Gimnàs Esport-7 i la Federació Catalana de Judo. Entre les dues categories hi van participar 460 judokes de tots els clubs de Catalunya, els quals van disputar la competició en sessions de matí i tarda. Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, representant respectivament cadascú el seu club, van obtenir un total de 6 medalles d'or, 3 de plata, 7 bronzes i 4 cinquens llocs.

En la categoria cadet (sub-18), van proclamar-se campions de Catalunya els judokes d'Esport-7 Òscar Contreras en la categoria -46 kg, Derek Garrido en -50 kg i Pol López en la de -60 kg. Van obtenir la medalla de plata Paula Cubero en -48 kg i Toni Borràs en -46 kg, tots dos d'Esport-7. Les de bronze se les van endur els judokes Cristina Juárez en -63 kg, Arnau Solé en -66 kg i Lucas de Nardo en -73 kg, per part de l'Esport-7, i també Clàudia Salgado, del Judo Moià, en +70 kg i Galdric Puig, del Judo Santpedor, en +90 kg.

Al campionat de la categoria infantil, Noelia Jardo (-44 kg), de l'Esport-7 (sub-15), Laia Garolera (-63 kg) i Saul Flores (-38 kg), del Judo Moià, van ser els campions de Catalunya als seus respectius grups. El judoka d'Esport-7 Pau Muñoz va aconseguir la medalla de plata en +66 kg, mentre que els bronzes van ser per a Judit Serra (-48 kg), Nerea Garcia en (+63 kg) i Pau Santacreu (-60 kg), els tres d'Esport-7 i també per a Ariadna Gombau, del Judo Moià, en -52 kg. Van quedar en la cinquena posició Álex Martín (-42 kg) i Guifré Torras (-60 kg), tots dos d'Esport-7, Laura Castaño, del Judo Santpedor, en -57 kg i Maribel Muriana, del Judo Moià, en -52 kg.

També van participar en aquests campionats de Catalunya, però no van obtenir classificació en la categoria cadet Iker Corchero, Roger Gaona i Jordi Pérez Mendiguren, tots tres de l'Esport-7, Anna M. Rojas, del Judo Moià, i Laia Moreno, del Judo Santpedor, i en la categoria infantil Ivan Guerra, Marcel Porti i Albert Graner, per part de l'Esport-7, Abril Fornells i Martí Calafell, del Judo Santpedor, i Iker Pradas, del Judo Moià.