L'entrenador del Futbol Club Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assegurat que per superar l'eliminatòria de quarts de final contra l'Atlètic de Madrid hauran de fer "un gran partit" demà en el partit de tornada al Vicente Calderón, al qual arriben amb avantatge després del 2-1 al Camp Nou.

"Haurem de fer un gran partit, no en tenim cap dubte. Aspectes de millora n'hi ha en cada fase de la temporada, no en tenim cap dubte que per superar l'eliminatòria demà hem de fer un molt bon partit", ha assegurat Luis Enrique en la compareixença davant la premsa prèvia al xoc.

"Costarà com qualsevol eliminatòria de 'Champions', més sent quarts de final i contra l'Atlètic de Madrid que té un altíssim nivell i ens coneix a les mil meravelles... Si alguna cosa puc garantir és que competirem, que estarem al nivell necessari per a l' eliminatòria. Qui dubti que competirem és que ha vist poc futbol últimament", ha afegit.

L'entrenador asturià ha qualificat el 2-1 un aconseguit en l'anada com un resultat "lleugerament avantatjós" però que manté "molt oberta" l'eliminatòria, a la qual arriben amb "la il·lusió i l'ambició necessària" per superar l'Atlètic. Luis Enrique no té la sensació que sigui el partit més important de la temporada.

"No, no tinc aquesta sensació. Quarts de final, evidentment aquest tipus d'eliminatòries tenen la seva cosa atractiva, pel fet que passaran només quatre a semifinals. Ho plantejarem com ho hem plantejat des que som al primer equip: intentar guanyar el partit, no especular i ser millors que el rival a través d'allò futbolístic", ha explicat.

Respecte als últims mals resultats a la Lliga, el tècnic blaugrana ha dit que és "diferent competició" i ha reiterat que estan "en perfectes condicions". En l'àmbit físic, Luis Enrique ha confirmat que els seus jugadors es troben en perfecte estat, inclòs el defensor Gerard Piqué, que ha tingut molèsties al pubis i del qual ha dit que està "molt bé".

El tècnic no ha volgut comentar les queixes arbitrals de l'Atlètic respecte a l'anada, en què va ser expulsat per doble amonestació el davanter blanc-i-vermell Fernando Torres, i ha revelat que no han assajat els llançaments de penal.

"No hem assajat penals, perquè assajar-los pot estar bé en algun moment o alguna edat, però no té res a veure amb el que succeirà demà a l'estadi si hi ha penals. Sabem quins són els nostres especialistes, els jugadors que estan preparats per a aquesta situació, i els que estan en millors condicions. És més un tema mental que una altra cosa", ha tancat.

Respecte a l'ambient que s'espera demà al Calderón, Luis Enrique ha dit que si hi ha un equip capaç de gestionar aquest tipus d'ambients és el Barcelona.

"Si hi ha un equip capaç de gestionar aquests escenaris és el Barça. Amb els nostres jugadors i l'experiència que tenen ens encanta que estigui a rebentar, com ha estat en d'altres eliminatòries i en d'altres partits contra nosaltres. Quant millor ambient més motivació, només espero que hi hagi un espectacle digne del que animaran els aficionats", ha finalitzat.