¡

El programa El Partido de las 12 de la Cadena COPE va assegurar, després de la derrota del Barça al camp de l'Atlètic de Madrid, que Leo Messi fa setmanes que juga amb problemes musculars i que està "lesionat", segons paraules textuals d'aquest mitjà. Segons la cadena, aquesta seria la principal causa de la davallada del rendiment del davanter blaugrana. Aquesta lesió de Messi necessita un repòs que el compromís del jugador amb el Barça i la selecció argentina no li permeten tenir, segons aquesta cadena.

Arran d'aquesta informació de la COPE, el Barça va preguntar internament i les seves respostes van ser que Messi no tenia cap tipus de lesió. Sí que admeten que pateix el desgast propi d'un futbolista que sempre vol estar amb l'equip, jugant al màxim nivell i amb la responsabilitat d'haver de decidir sempre tant al Barça com a la selecció argentina, i es remeten al fet que el jugador ha disputat sencers els últims partits.

El viatge a Itàlia

La setmana passada Messi va aprofitar el dijous lliure per viatjar a Itàlia i passar consulta amb el famós dietista Giuliano Poser, una figura clau que ha ajudat a millorar el to físic del jugador del Barça en els últims temps. Messi va fer aquesta ràpida escapada a Sacile acompanyat de Pep Costa, amic del futbolista i responsable de l'àrea d'atenció al jugador del club blaugrana. En els últims anys, molts futbolistes han volgut passar consulta amb Poser, un expert en temes d'alimentació i preparació física. Jugadors com Agüero, Dybala, Chiellini o bé Di María també l'han visitat altres cops.

Per donar credibilitat i fonaments a la notícia, la COPE recupera aquesta visita que Leo Messi va fer al seu dietista i metge de confiança, i afirma que aquest viatge a Itàlia va ser per tractar-se el problema i comprovar que l'evolució de la lesió és positiva, i assegura que tot i que el tractament kinesiològic està resultant, requereix un seguiment fins que els dolors desapareguin del tot. Sigui com sigui, el fet és que Messi no marca un gol amb el Barça des del 16 de març contra l'Arsenal, i ha jugat sencers tots els partits des d'aquest dia, tant amb el Barça com amb l'Argentina.

D'altra banda, ahir el portaveu del Barça, Josep Vives, va fer una crida a l'afició per omplir el Camp Nou els últims partits de lliga.