Dani Alves va reaccionar a l'eliminació del Barça de la Lliga de Campions amb un vídeo, penjat aquest dijous a la matinada, on apareixia disfressat amb una perruca de dona. El lateral brasiler va fer veure que era la seva parella, la model Joana Sanz, i donava ànims al jugador: "Amor meu, és només un partit de futbol. No passa res, la vida continua". Josep Maria Bartomeu, protagonista en la conferència-col·loqui organitzada ahir pel fòrum d'opinió Barcelona Tribuna, no ha volgut valorar el vídeo que el defensa va pujar a Instagram i ha dit que "hi ha diverses reaccions possibles i una és que ens adonem que els jugadors han superat el cop de dimecres i tornen a ser positius, a riure i a fer bromes. Hi ha certs socis que ens han dit que se senten ofesos i altres que els encanta veure aquest ambient festiu en un vestidor". En tot cas, ha admès la necessitat de regular l'ús de les xarxes socials dels jugadors, però no només des del club. "La lliga i la UEFA estan molt interessats que es reguli d'alguna manera, no només afecta el Barça", ha recordat Bartomeu, qui ha deixat clar que, si el FC Barcelona sanciona Alves pel seu vídeo, no ho farà públic.

El president també ha volgut fer una crida als socis culers, als quals ha demanat que estiguin "tranquils" perquè, després de caure eliminat a la Lliga de Campions, "l'equip està centrat a fer un doblet", i ha recordat que gua- nyar la Lliga i la Copa del Rei, en una mateixa temporada, és un èxit molt difícil d'aconseguir: "En els 117 anys d'història del club, només ho hem aconseguit sis vegades".

Bartomeu també va confirmar ahir que l'entitat blaugrana no permetrà que el brasiler Neymar disputi la Copa Amèrica i els Jocs Olímpics aquest estiu i que, per tant, haurà d'elegir entre una de les dues competicions.

Bartomeu també va assegurar que en el cub no hi ha pressa a firmar un nou contracte de patrocini.