Els dos germans callussencs del Club Natació Minorisa, Guillem i Arnau Montiel, van competir en la prova de la Copa d'Europa júnior que es va celebrar a Melilla, on van tenir una actuació positiva. Guillem Montiel va arribar a meta en la 17a posició, mentre que el seu germà va creuar l'arribada en la 26a plaça definitiva.

Fa pocs dies, Arnau Montiel va participar a Quarteira, Portugal, en una altra de les proves de la Copa d'Europa de triatló. Hi va tenir un paper rellevant, tant ens els trams de natació com en el de bicicleta. Però no estava encara del tot recuperat de les seves lesions i es va despenjar en el tram de cursa a peu. Va entrar en el lloc 46è. Arnau Montiel es va mostrar molt més en forma i restablert a la cursa que va tenir lloc a Melilla.