El Manresa defensarà demà el liderat al grup 1 de Primera Catalana al Feliu i Codina contra l'Horta, un dels perseguidors. Quan falten set jornades per finalitzar la competició, l'equip de Dani Andreu té 47 punts i el seu rival de demà (12 h) és a tres punts, tenint en compte que entre el primer classificat i el novè només hi ha sis punts de diferència.

El tècnic dels blanc-i-vermells ha comentat que "està tot molt igualat i ara mateix, com diu el tòpic, els partits es decideixen per petits detalls. Per a l'Horta el duel és a vida o mort, ja que una derrota els pot enfonsar. En canvi, un triomf els donaria fins i tot el gol average perquè ens van guanyar al Congost". Després de jugar amb l'Horta, el Manresa tindrà dos rivals més de la part alta al Nou Estadi, La Jonquera i el Sants. Segons Dani Andreu "m'agrada més jugar contra els equips de dalt que no pas els de baix, tal com està la classificació". Per jugar amb l'Horta, Dani Andreu no pot comptar amb Sergi Solernou per sanció i German Pereira, Lluis Clop i Jonathan Vinasco per lesió.

Per la seva banda, l'Avià, que porta quatre partit sense guanyar (tres derrotes i un empat) rep aquesta tarda (17 h) un Lloret que lluita per la permanència. Oliver Ballabriga, tècnic dels berguedans, considera que "ara mateix, el més important per a nosaltres és trencar la mala ratxa. No serà fàcil davant un equip molt físic que ve de guanyar 1 a 3 a Sants. Estem fent una bona feina, però les coses no ens estan sortint com abans". L'Avià disposa de tota la plantilla.

L'Igualada visita el Lleida B

En el grup 2 de Primera Catalana, i amb l'al·licient de visitar el Camp d'Esports de Lleida, on juga el primer equip, l'Igualada té aquesta tarda (17 h) partit davant el filial lleidatà. Un duel considerat "clau" per l'entrenador dels anoiencs, Edu Berrocal. "És clau per no perdre el tren capdavanter. Estem a sis punts del líder Castelldefels, que hem de rebre a casa, a quatre del Vilanova, que és segon, i a tres del Santboià, que també ha de venir a les Comes", ha afegit el tècnic igualadí. Per jugar contra el Lleida B, l'Igualada té tota la plantilla a la seva disposició.