El Girona va fer un pas molt important per acostar-se a les places de play-off d'ascens a Primera Divisió en vèncer l'Alabès per 1-0 a Montilivi, mentre que el Llagostera va empatar a un al darrer segon al camp del Numància i se situen provisionalment a quatre punts de la salvació.

El Girona es va endur els tres punts davant l'Alabès gràcies a un solitari gol de Dejan Lekic abans de la mitja hora de joc. Blanc-i-vermells i vitorians van oferir un matx d'allò més igualat, que va anar guanyant en emoció en els instants finals i que s'hauria pogut decantar per a qualsevol dels dos bàndols. El matx es va iniciar amb dues aproximacions dels bascos, però qui va marcar va ser el conjunt gironí, en una gran jugada de Pere Pons que va permetre el gol de Lekic. A la segona part els visitants van tenir diverses oportunitats per empatar, però els locals van aguantar el tipus i es van endur un triomf molt important.

Per la seva banda, el Llagostera va poder treure un punt al darrer segon al camp del Numància. Els jugadors d'Oriol Alsina van tenir les millors ocasions del partit a la segona meitat, sobretot amb dues grans arribades de Benja i Imaz que no van saber resoldre. Però tot es va girar en contra al minut 84, quan l'àrbitre va xiular un penal molt rigorós a favor del conjunt sorià que Julio Álvarez va convertir en el primer gol del duel. Tot i les protestes i la indignació, els visitants van seguir lluitant per sumar un punt i ho van aconseguir al darrer segon, quan Natalio va enviar un xut a l'escaire de la porteria rival.