El Manresa FS va veure's sorprès per un Salou que lluita per evitar el descens i veu com se li complica i molt la possibilitat de disputar la propera edició de la Copa del Rei. A més, el Playas de Castelló, rival directe en aquesta lluita, va imposar-se a Esparreguera (2-4). El partit no va començar gens bé per als homes de Jordi Rozas. El Salou va mostrar-se molt intens en totes les seves accions i, aprofitant la permissivitat arbitral, va lluitar al màxim, ja que s'està jugant la permanència.

Els manresans van anar a remolc des de l'inici i això ho van acabar acusant. A més, els costava Déu i ajuda superar l'entramat defensiu del conjunt tarragoní. Aquesta intensitat visitant va situar el 0-2 al minut 14 amb els gols de Jordi i Omar. Semblava que els bagencs reaccionaven amb el gol de Muñoz, però va ser un miratge, ja que Cubero va marcar l'1-3 abans del descans.

Precisament, mentre tots dos conjunts es dirigien als vestidors, hi va haver una petita baralla entre els jugadors dels dos equips que va acabar amb el local Gordillo expulsat. Això va fer que els bagencs juguessin els dos primers minuts de la represa amb un home menys.

Tot i aquesta mancança, els manresans van sortir amb força a la represa i van disposar d'un bon grapat d'ocasions que no van saber transformar. Per la seva banda, el Salou va saber mantenir el cap fred i no va posar-se nerviós quan els bagencs van apropar-se amb el 2-4 quan encara faltaven dotze minuts per acabar.

Al final, l'aposta de sortir amb el porter-jugador no va donar els seus fruits. El Riera, un altre equip de la zona baixa, serà el nou rival del Manresa FS.