El Catalana Occident Manresa cadet va tancar la temporada amb una derrota a la seva pista davant el Platges de Mataró, que es va imposar per un resultat de 76-77 després d'una pròrroga.

Els manresans van fer un mal inici i van encaixar un parcial inicial de 3-9, però es van recuperar de seguida i van arribar al final del primer quart amb empat a 16. En el segon període hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, i van ser els visitants els que van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb quatre punts de marge (28-32).

A la represa els bagencs van estar fluixos, i això ho van aprofitar els mataronins per acabar el tercer quart nou punts a sobre (46-57). En el darrer període els manresans van remuntar i es van posar dos punts a sobre, però el Mataró va forçar la pròrroga, i en aquesta va guanyar per la mínima.