El Catalana Occident Manresa júnior va caure amb dignitat a la complicada pista del Joventut de Badalona per un resultat final de 80-74. Aquest resultat, combinat amb la victòria del Sant Josep a casa davant el Cornellà (74-57), deixa fora els manresans de la final a quatre i classifica el conjunt badaloní.

En el primer quart els bagencs van estar molt encertats en el llançament exterior i van fer un seguit de bones defenses. Aquesta situació els va permetre arribar al final del període inicial amb un 23-25. En el segon els locals van capgirar el marcador gràcies als tirs lliures (40-39 al descans).

El tercer quart es va iniciar amb un intercanvi de cistelles, però els badalonins van fer una defensa zonal que els va permetre clavar un parcial de 8-0. En el darrer període els visitants van intentar remuntar, però no va poder ser.