La Joviat va caure a la pista del Cerdanyola per 48-44, una derrota que va impedir que les manresanes entressin a la final a quatre i que va donar la permanència a Preferent a les locals.

Les locals van fer un gran inici de partit i van clavar un parcial de 6-0, però les bagenques no van tardar a reaccionar i van contestar amb un 2-15 que els va permetre arribar al final del quart set punts a sobre. En el segon període les jugadores visitants van seguir dominant el joc i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 17-24.

En el tercer quart les noies de Cerdanyola van pressionar amb una defensa zonal que va col·lapsar les bagenques i els va permetre entrar al darrer quart amb avantatge. Llavors les manresanes van agafar sis punts de marge, però un parcial de 13-3 va donar el triomf a les locals.