El somni del Leicester City va estar a punt ahir de patir un fort sotrac. Els de Ranieri van empatar a casa davant el West Ham (2-2) en un partit que va estar marcat per l'actuació de l'àrbitre Jonathan Moss. Els foxes tenen ara 8 punts d'avantatge respecte del Tottenham (que visita avui l'Stoke) a falta de només 4 jornades pel final de la Premier League. Tot anava bé per l'equip més mediàtic del moment en el món futbolístic quan Jamie Vardy va marcar el primer gol al minut 18. Però després del descans, l'àrbitre el va expulsar amb la segona targeta groga per simular un penal. Això va encendre els aficionats del King Power Stadium. Però encara no ho havien vist tot: al minut 84 Moss va pitar un penal dubtós a la sortida d'un córner a favor dels hammers, que Carroll va transformar en l'1-1.

I dos minuts després, Creswell va culminar la remuntada. Quan tot semblava perdut, Moss es va inventar un nou penal, ara a favor dels locals, en el darrer minut del descompte, que Ulloa va convertir en el gol de l'empat.