El pilot Francesc Munné, amb un Demon Car, es va emportar la 18a edició de la tradicional pujada en Costa de Callús a Sant Mateu, i es va treure així l'espina de l'edició anterior, quan va quedar en segon lloc per darrere de Pedro Mayol. Aquesta prova, Memorial Laia Altimira, va tornar a ser organitzada amb èxit pel Moto Club Manresa i va reunir 40 participants, tres més que l'any passat.

La cursa formava part del Campionat de Catalunya de Muntanya, i Munné, de l'Escuderia Penedès Competició, va guanyar amb un temps de 2:41.118, per davant de Ramon Plaus (Automòbil Club d'Andorra), que va arribar a 1.083, i Edgar Montella (Joves Pilots ACA), que va ocupar la darrera posició del podi. Fora d'aquest van quedar Eudald Carbonell (Esc. Motor Terrassa) i Lluís Bigorda.

La prova es va celebrar amb èxit i sense cap incident. Els centenars d'aficionats que es van apropar a veure-la en directe van poder gaudir de fins a cinc pujades, tres d'entrenament i dues de competició.