L'entrenador del Futbol Club Barcelona, ??Luis Enrique Martínez, ha assegurat que li va la "adversitat" i que és "així de gilipolles" i que l'escenari que té per davant l'equip a la Lliga, on és líder a falta de cinc jornades però empatat a punts amb l'Atlètic de Madrid i amb el Reial Madrid a un sol punt, el motiva més que el veure-ho "massa fàcil".

"Tinc una característica, potser de les meves gens asturians i és que a mi em va el ritme i l'adversitat, sóc així de gilipolles, em va el ball", ha assenyalat en roda de premsa en referència a aquest igualat tram final de campionat de Lliga ia la ratxa de quatre partits sense guanyar de l'equip.

En aquest sentit, ha afegit que està "amb ganes de jugar" aquest dimecres a Riazor, en la primera de les cinc finals que tenen per davant i que han de guanyar per seguir depenent d'ells mateixos. "Si som capaços de guanyar, quina festassa que farem... També donar una alegria a la gent que pateix de prop i així visc jo l'esport i la vida", ha reconegut.

"Depenem de nosaltres. Estem en dificultats màximes i hem de guanyar el primer partit. Si aconseguim guanyar el nostre partit anirem a pel següent. Guanyarà la Lliga el que sigui el millor de les 38 jornades", ha conclòs.

D'altra banda, preguntat per si havia de demanar perdó al periodista Víctor Malo per usar el seu cognom com a resposta, es va mostrar contundent i sincer: "No tinc res pel que disculpar-me, ja sé quines obligacions tinc i amb qui treballo, i no he faltat el respecte a ningú ".

"En canvi, molts mitjans falten el respecte a professionals com puc ser jo i altres. Jo no demano que rectifiqui ningú. Si no us agrada, o no els agrada el meu estil, m'importa un rave per dir-ho de manera educada", va aprofundir en aquest sentit el tècnic asturià.