El Beisbol Club Manresa Drac's ja utilitza el nou camp del Congost, tot i que la construcció està pendent encara d'alguns detalls importants, com ara l'enllumenat, les banquetes d'obra o bé la terra batuda i la gespa, entre d'altres.

Les formacions sub-11 i sub-12 del club manresà van oficialitzar, el cap de setmana, el trasllat de la vella instal·lació a la nova amb els partits davant el Sant Boi (7-9) i l'Hospitalet (21-25), respectivament. Enfrontaments molt disputats que es van decidir al tram final en els dos casos.

El president del Beisbol Club Manresa, Carles Fernández, ha apuntat que "gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament, el camp ara mateix ja és apte per entrenar-hi i jugar-hi. Aquests dies s'hi està instal·lant el marcador del camp vell i altres petits detalls, només falta acabar-lo de vestir". Pel que fa als complements que falten per completar el camp, Fernández ha comentat que "el tema de l'enllumenat pensem que al llarg d'aquesta temporada quedarà resolt; potser haurem d'esperar una mica per les banquetes d'obra, la terra batuda i la gespa. Ara mateix, el que fem és que les activitats estiguin programades de dia per evitar la necessitat de llum, perquè només hi ha la dels camps de futbol".

Per tal d'accelerar la finalització de l'obra, Carles Fernández ha comentat que "nosaltres per la nostra part també estem buscant recursos econòmics per poder participar del finançament".

Els Drac's tenen 4 equips amb 52 jugadors i 9 entrenadors.