El bagenc Marc López Suades es va proclamar, el cap de setmana passat a Requena (València), nou campió d'Espanya de BTT Orientació en la categoria júnior, i en les modalitats de cursa llarga, mitjana i esprint. Marc López, que té 19 anys, és fill de Sant Vicenç de Castellet i resident a Manresa, és del club Tona Bikes. A més, López ocupa el primer lloc en el rànquing estatal de la seva categoria, un fet que li dóna possibilitats per ser un dels convocats de cara al mundial que s'ha de disputar el juliol, amb

seu a Portugal.

En la prova de distància llarga (amb 20,6 km), el temps de López, al final del recorregut, va ser d'1h 39'36''. En la segona posició es va situa Marcos Álvarez, del Trevinca Ourense, el qual va tenir un crono d'1.57.39, La medalla de bronze en la modalitat va ser per a Enrique Chousa, del C. Tragame Madrid, el qual va marcar 1.59.24.

En la cursa mitjana, el bagenc va mostrar igualment el seu domini en imposar-se amb un registre a la meta d'1 hora 15' i 7''. El marge que va aconseguir respecte dels rivals va ser també ampli. Aquest cop les posicions es van intercanviar: Chousa va ser el subcampió amb un temps d'1.19.30 i tercer va ser Marcos Álvarez (1.33.01).

Finalment, en la prova esprint, de 4,5 quilòmetres, el temps assolit per López va ser de 25'29'', inferior al de la resta de participants. El segon va ser de nou Marcos Álvarez, qui va entrar amb 28'02''. I la tercera posició va correspondre al final a Diego Úbeda, del Lorca de Múrcia, qui va fer un crono de 31'32'' quan va finalitzar la prova.