Sorpresa al Palau Blaugrana, on la victòria del Lokomotiv Kuban fa que el play-off per decidir qui ha de ser el darrer classificat per a la final four de Berlín es traslladi ara a Rússia. Dimarts, a Krasnodar i a partir de les 19 hores, el Barça ha d'intentar rematar la feina, potser amb Dorsey recuperat.

L'equip de Xavi Pascual va fer el que semblava més difícil: arribar a la pròrroga quan cedia per 65-71, quan quedaven dos minuts. Tomic i un genial Navarro, amb la cistella del 76-76, van portar al temps extra. Aleshores, però, un Randolph que havia errat un tir lliure en la recta final del partit no va perdonar, i els seus triples van trencar els locals (parcial de 4-16) i l'afició va rebre un cop inesperat.

El Barça va començar el partit molt poc enèrgic i cedint el ritme a un Lokomotiv Kuban que ho va aprofitar per agafar uns avantatges curts de 4-6 punts. Perperoglou i Abrines van evitar que el marge es fes més gran, i el primer quart es va tancar amb un 17-18 advers.

Al segon període, va semblar que els de Xavi Pascual anaven per feina. Però va ser un miratge que van impulsar els triples de Justin Doellman i Abrines (25-21), i, al descans, s'hi va arribar perdent per una diferència de cinc (35-40).

Navarro va aconseguir que els locals s'avancessin (54-51) quan va acabar el tercer quart, i Samuels va avançar per 60-56 al darrer. Però el pèssim rendiment de Satoransky a la direcció va ser una llosa, i el Lokomotiv, amb un destacat Víctor Claver, ho va capgirar tot. Un heroic Navarro no va ser suficient.