En un partit per recordar, l'equip cadet del Manresa FS va accedir a les semifinals de Copa Catalunya després d'eliminar el Barça per 2-1 en un pavelló del Pujolet que va gaudir de la gesta. Va ser un partit trepidant i amb més ocasions per als locals en la primera part, que va acabar sense gols. A la represa, dos gols força ràpids dels manresans van deixar a tocar la classificació, que es va aconseguir, tot i que els blaugrana van reduir diferències. En la semifinal, el Manresa FS jugarà, al pavelló del Pujolet, contra el Mataró o Esplugues.

D'altra banda, les noies cadets i juvenils del Manresa FS també es van classificar per a la semifinal amb un 0-1 a Caldes. L'oponent serà el Castelldefels, al Pujolet.

El sènior, a la pista del Riera

A la competició de lliga de la Segona Divisió B, l'equip del Manresa FS, que va ser derrotat en la passada jornada pel Salou FS al Pujolet (3-6) -un contratemps per a l'aspiració a aconseguir un lloc a la Copa-, visita el Riera AEJ, a Cornellà (17,45 h d'avui). Com el Salou, és un rival que es troba en els darrers llocs de la classificació del grup 3. Pel que fa al Sala 5 Martorell, en zona més o menys tranquil·la, rebrà el Santa Eulàlia (16,30). L'Esparreguera, en posició de descens, juga aquesta tarda a la pista del líder del grup, el CCR Castelldefels (18 h).