El Centre d'Esports Manresa té demà un dels partits crucials que li falten en les sis jornades de la Primera Catalana pendents a la recta final de la lliga. Els jugadors de Dani Andreu reben a les 12 del migdia la Jonquera. Ambdós són al segon lloc del grup primer amb 47 punts, els mateixos de l'Horta. El líder és el Vilassar, que en té de 49. El campió serà el que pujarà directament a la 3a divisió i el segon tindrà el premi de la promoció.

El CE Manresa, que era el líder fins la setmana passada, ha cedit la primera plaça després d'encaixar dues derrotes consecutives: a casa amb el Girona B i al camp de l'Horta, la setmana passada. Dani Andreu explica que "ara ja tots els partits són finals. Ho era el darrer amb l'Horta, una derrota que va ser dura; però l'equip està preparat per continuar endavant. Tindrem al davant la Jonquera, que és l'equip amb els millors números de tot el grup com a visitant, però m'estimo més jugar a casa i buscarem els 3 punts amb totes les nostres forces". El Manresa no disposarà per al partit de demà ni de Moha ni Bordas perquè van ser expulsats a Horta.

L'Avià ha passat de mirar llocs d'ascens a vigilar de no caure en la zona de perill (42 punts). La setmana passada va empatar com a local amb el Lloret (1-1) i demà no ho tindrà fàcil al camp del Sants (46), un dels equips que continua en la lluita de davant. Al grup 2, el CF Igualada rep el Suburense (a les 18,30 a les Comes) després de ser derrotat per 2-1 pel Lleida. Per al tècnic Edu Berrocal "vam tenir la sort d'esquena, vam fer cinc pals i vam acabar perdent. Els primers llocs els tenim més lluny, a 7 punts, però volem acabar bé la lliga".