El Bayern de Munic es va imposar ahir a domicili a l'Hertha de Berlín per 0-2, i va quedar a una victòria de coronar-se campió de la Bundesliga. El club bavarès manté un avantatge de set punts sobre el Borussia Dortmund, que va golejar com a visitant l'Stuttgart (0-3).

Tot i que amb una derrota del Dortmund els de Guardiola haurien pogut coronar-se campions, des de l'inici hi va haver indicis que apuntaven que els bavaresos pensaven més en el partit de dimecres contra l'Atlètic de Madrid que en el compromís d'ahir. Guardiola va deixar fora de l'alineació titular Lahm, Javi Martínez, Alaba, Xabi Alonso i Ribéry, i va experimentar amb Tasci i Benatia com a parella de centrals.

Després d'una de les primeres parts del Bayern aquesta temporada, al minut 48 Vidal va obrir el marcador i al 79 Douglas Costa va sentenciar.

Com acostuma a fer en les últimes jornades, el Bayern va guanyar sense fer gairebé res. El títol, quan falten tres jornades, ja no se li escaparà, tot i que el Dortmund tampoc no falla. Amb els gols de Kagawa, Pulisic i Mhkitaryan van tombar l'Stuttgart.