A diferència de la setmana passada contra el Salou, el Manresa FS no va fer figa a la pista d'un altre equip que està lluitant per evitar el descens, el Riera de Cornellà, i va imposar-se per un clar 3-8. Els manresans van disputar el partit amb la baixa del sancionat Gordillo. A més, a darrera hora l'equip va tenir la baixa del porter Addil. Aquestes dues baixes van fer que debutessin amb el primer equip els juvenils Edgar i Thales.

El partit, però, no va ser gens fàcil per als de Jordi Rozas, ja que l'AEJ va començar amb molta empenta. D'aquesta manera, Lindes va fer l'1-0 quan tot just s'havia disputat un minut de partit. La reacció manresana va ser ràpida gràcies a dos gols seguits de Lavado i Alejandro, al minut 5.

Els bagencs havien pres el comandament del partit i van escapar-se amb un 1-4 que pocs segons abans del descans retallava Lindes aprofitant una errada de la defensa manresana. A la segona meitat el Manresa va continuar dominant el joc, tot i que els del Baix Llobregat van sortir amb força i van estavellar cinc pilotes al pal. Els manresans van saber tenir el cap fred per assegurar la victòria. La jornada vinent el Manresa FS rebrà la visita del Ripollet.