L'empat sense gols és el reflex d'un partit, entre el Manresa i la Jonquera, en el qual les respectives defenses van mostrar-se superiors als atacs. Els dos equips, empatats a punts, buscaven poder-se apropar al líder, un Vilassar que dissabte s'havia imposat al Girona B per 2 a 0.

Ben aviat es va veure que el partit seria travat, i s'hi imposaria el joc físic al tècnic. I aquesta va ser la tendència dels 90 minuts, amb poques arribades de perill real en les dues àrees, malgrat que els dos conjunts mostraven interès a sumar els tres punts.

El partit es va jugar en bona part al mig del camp. Un primera aproximació la va tenir la Jonquera al minut 23. Després de dos xuts d'Ignasi, amb el porter Pau Núñez batut, que van topar en la defensa manresana, el rebuig va anar a parar als peus de Gerard, que va xutar al pal. Al minut 29, Sergi Soler va llançar una falta lateral i el capità de la Jonquera, Alforcea, va fer una cessió al seu porter amb el cap, que va estar a punt de sorprendre Toni. Rebollo va tenir l'1 a 0 al minut 39 però va xutar massa alt dins de l'àrea després d'haver rebut una passada de Hassen; i abans del descans, Sergi Soler va estavellar una falta a la barrera, llançada des de la frontal.

A la represa, el joc d'uns i altres no va variar gens ni mica, buscaven la porteria contrària, però amb moltes dificultats per trobar-la. Al minut 54, Rebollo va xutar massa fluix després de superar dos defensors. Al minut 72, Noah va aprofitar un mal rebuig d'un defensor visitant per fer un cop de cap intencionat al qual, el porter Toni, va reaccionar amb una bona estirada.

Els minuts passaven i el marcador no es movia, tot i que l'emoció continuava per la incertesa del resultat. A la recta final es van intensificar les anades i tornades d'uns i altres, però cada cop amb més imprecisions pel gran desgast físic que va haver-hi al llarg del matx.