La Llosa Artés va encaixar dissabte una sorprenent derrota contra un Alpicat que és a la zona baixa de la classificació i d'aquesta manera gairebé s'acomiada de qualsevol opció de disputar la fase d'ascens a la Copa Catalunya. Els artesencs van jugar durant molts minuts sense gaire intensitat defensiva i van pagar car el seu desencert en el tir exterior (10 de 29 en triples) pel 10 de 18 visitant. L'Alpicat, sobretot per part de Fernández, que va fer 20 punts, va demostrar que és un equip amb molt talent ofensiu.

El partit va mantenir-se bastant anivellat fins al descans, tot i que l'Artés mai tenia el control del partit. L'Alpicat va trencar el partit al tercer quart gràcies a la seva bona defensa i al seu encert en atac, sobretot en el tir exterior.

Els artesencs, però, no van rendir-se i van tenir uns bons minuts que van fer que empatés el partit tot i que no van poder-se posar al davant. Una bona ratxa de tres triples gairebé consecutius de Fernández semblava sentenciar el partit a favor dels visitants però La Llosa va reaccionar i es va entrar en uns minuts finals que van ser un cara o creu molt emocionant. Al final, el fet de tenir més encert per part de l'Alpicat des dels tirs lliures li va acabar donant la victòria.