Després de caure eliminat en els quarts de final de l'Eurolliga, el Reial Madrid va recuperar ahir l'autoestima al Palau Blaugrana, on, liderat per un imperial Trey Thompkins (25 punts i 26 de valoració) i un letal Jaycee Carroll, va donar la volta a un partit que el Barça va tenir controlat fins al tercer quart.

Els locals no en van tenir prou amb la millor versió d'Ante Tomic (19 punts i 31 de valoració) i van deixar escapar un avantatge de 16 punts en el segon quart davant un rival que va fonamentar el seu triomf en uns últims 10 minuts impecables, en els quals va aconseguir un parcial de 15-28.

I això que la millor defensa del campionat va completar un primer temps digne del millor atac -amb 52 punts- davant un Madrid passiu en defensa, sense encert des del perímetre i amb problemes per controlar els rebots. Amb la ment posada en l'important duel de demà a Krasnodar, Pascual va apostar per les rotacions i ahir va donar descans al capità Juan Carlos Navarro.

En el darrer quart, Thompkins va liderar un parcial de 3-17 a favor dels blancs per capgirar el marcador, i els blaugrana ja no es van refer del cop i no van poder evitar la segona derrota seguida a casa.