El Manresa no va poder obtenir cap resultat positiu davant el Mercantil i veu com les possibilitats d'ascens són molt minses quan falten 4 partits per al final de la temporada. Així mateix, conserva un avantatge ampli respecte de les zones de descens.

El conjunt bagenc es va trobar amb un gol matiner del Mercantil, que va fer que anés a remolc gairebé els 90 minuts restants. No obstant això, els locals van dur el pes del partit amb domini i ocasions, mentre que els visitants se sentien còmodes jugant a la defensiva i buscant sorprendre al contraatac. Abans del descans, una jugada en un córner va permetre al Mercantil ampliar distàncies, 0-2, un resultat amb què es va arribar a la mitja part.

A la represa els visitants no van tenir cap ocasió de gol i el Manresa va buscar marcar de totes les maneres possibles, però no va tenir el dia. Dissabte a les 8 del vespre, els bagencs juguen a Sabadell, un dels equips capdavanters.