La Pirinaica va aconseguir un triomf molt important de cara a assegurar la permanència en vèncer el Pueblo Nuevo, rival directe en aquesta lluita. El conjunt manresà suma 35 punts i només resten 4 partits per al final de temporada.

El partit va començar amb la Piri força adormida, però de mica en mica va anar progressant i va ser capaç d'arribar al descans amb l'1-0 al marcador, amb un gol que havia fet a la mitja hora de partit.

A la represa, el Pueblo Nuevo va sortir amb ganes de capgirar el marcador i va dominar els primers minuts, però aviat la Pirinaica va tornar a dominar. A la recta final del partit, el conjunt local va aconseguir una renda plàcida de gols i va deixar sense opcions el Pueblo Nuevo. La Pirinaica s'haurà d'enfrontar a l'Olvan, el Marganell, el Gimnàstic i el Cardona, rivals directes, i al líder, el Berga.