La tarda ja no va començar bé per als homes de Jordi Romeu, ja que durant la roda d'escalfament un jugador de l'Sfèric va trencar l'anella, cosa que va provocar un lògic enrenou. Entre una cosa i l'altra, el partit va començar amb una hora de retard. Com és habitual en les darreres jornades els manresans afrontaven el duel amb un bon grapat de baixes i això els va condicionar.

Durant els primers minuts els atacs van superar les defenses i els guarismes eren bastant alts per a totes dues bandes. L'Sfèric va basar el seu domini en l'encert en el tir exterior i això va fer que La Salle mai no acabés d'entrar al partit. Els visitants, que estan lluitant per obtenir la permanència, van saber controlar millor els nervis. Al descans s'hi arribava amb un 35-44 a favor dels vallesans.

A la segona meitat el color del partit va canviar de forma radical amb una Salle molt més entonada en atac i en defensa. A partir de llavors, l'Sfèric va començar a jugar més dur, comptant, a més, amb una certa connivència arbitral. Tot i això, els locals es mantenien dins del partit, amb un 68-69 quan faltaven cinc minut, però tot un seguit de tècniques xiulades contra els bagencs van deixar l'equip sense cap possibilitat de reaccionar.