El Femení Sant Adrià es va proclamar campió de Catalunya júnior en la fase final que es va disputar de divendres a diumenge a Sant Fruitós de Bages i que no es va decidir fins a la darrera jornada de competició. A més, l'Almeda va ser segon lloc i acompanyarà les adrianenques en el campionat estatal, que es disputarà del 8 al 14 de maig a Sant Sebastià, Irun, Tolosa i Azpeitia.

A més del Sant Adrià i l'Almeda, el Barça CBS i el Platges de Mataró van ser els altres dos equips participants en una fase final en la qual hi va haver un gran nivell i que va respondre a les expectatives d'una organització que estava formada per la Comissió de la Ciutat del Bàsquet Català, l'Ajuntament de Sant Fruitós, l'Asfe, el Paidos i la Federació Catalana.

Esportivament es va entrar en la darrera jornada sense cap equip classificat per a l'estatal, tot i que els quatre tenien possibilitats de fer-ho. En el primer matx del dia, l'Almeda, que acumulava un triomf i una derrota, va ser el primer a obtenir el bitllet en desfer-se per 53-43 d'un Mataró que havia perdut els dos primers duels. Tot seguit jugava el Sant Adrià, que tenia dues victòries però que es podia quedar fora de l'estatal si perdia per més de nou punts amb un Barça amb 1-1 de balanç. Però les adrianenques van guanyar clarament (71-47) i es van endur el bitllet per a l'estatal i el campionat català.

El Barça, campió en nois

En categoria masculina el Barça es va imposar a l'Hospitalet per 89-50 i es va proclamar campió català en la final a quatre que es va fer a Vic. El Joventut va ser tercer i acompanyarà els dos finalistes a l'estatal del maig a Guadalajara.