El tècnic del Madrid, Zinedine Zidane, va confirmar ahir que els seus davanters Cristiano Ronaldo i Karim Benzema jugaran des del principi el partit d'anada de la semifinal de la Lliga de Campions (20.45 hores, TV3 i Antena3) que el seu equip ha de jugar al camp del Manchester City. Zidane va afirmar que "estan totalment recuperats. La idea és que juguin en el nostre onze titular i penso que ho faran al cent per cent".

El Reial Madrid afronta aquest vespre, a l'Etihad Stadium, el que serà primer assalt a l'eliminatòria, en la qual surt com a favorit. Per al Manchester City, una baixa força sensible serà la de Yayá Touré. En la compareixença d'ahir, Manuel Pellegrini va explica que "no està del tot recuperat de la seva lesió muscular i penso que no jugarà". Touré es va lesionar en el partit de la Premier que el City va guanyar amb l'Stoke. Pellegrini, el tècnic xilè del rival del Madrid, ha afirmat que "confio moltíssim en el treball de Fernando i Fernandinho, que van fer-ho molt bé contra el PSG".

Pellegrini, extècnic del Madrid, no ha buscat polèmiques: "és un dels millors equips de la història, però no ens conformem".