Els Cleveland Cavaliers, amb la victòria per 98-100 al quart partit de la sèrie amb els Pistons es van convertir en el segon equip de la NBA en arribar a les semifinals de la competició. Kyrie Irving (amb 31 punts) i LeBron James (22) van ser decisius en el pas a la semifinal de la Conferència Est. Els Spurs de San Antonio ho havien fet només unes hores abans en eliminar amb un rotund 4-0 els Grizzlies.

Els Cavaliers també van fer una escombrada (4-0) amb l'equip de Detroit i esperen el rival que ha de sortir del duel entre els Celtics de Bostin i els Hawks d'Atlanta, que està igualat (2-2). Els Celtics es van

imposar per 104-95, a la pròrroga.

Els campions de lliga regular, els Golden State Warriors, manen per 3-1 la seva sèrie amb els Houston Rockets en vèncer (94-121) el quart partit, en el qual Stephen Curry es va haver de retirar, a la primera part, per esquinç al genoll dret. Estarà de baixa un mínim de dues setmanes i es perdrà la semifinal de la Conferència Oest, segurament amb els Clippers.