El tècnic olesà Jordi Martí, de 41 anys, serà l'entrenador del Physic Igualada, actualment a la lliga EBA, a partir de la propera temporada. Rellevarà el càrrec Raül Caballero, que dies enrere ja va informar de la seva intenció de no renovar la seva relació amb l'entitat anoienca, després d'haver-s'hi estat quatre temporades.

Martí, nascut a Olesa de Montserrat, però actualment resident a Igualada, té una llarga experiència en el món del bàsquet català. Ha estat col·laborador habitual del comitè tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol com a professor de cursos de formació de nivell 0 i 1. Entrenador del prestigiós campus de tecnificació Èlite Jove, també té molt recorregut com a entrenador de la lliga EBA. De fet, és l'entrenador de l'estat amb més temporades en aquesta categoria. Iniciarà l'onzena temporada quan agafi les regnes del Physic.

Així, ha entrenat conjunts com el CB Valls, amb el qual va aconseguir el campionat i, posteriorment, l'ascens a la lliga LEB Bronze, i el CB Cornellà. En aquesta formació va estar cinc temporades, durant la primera de les quals va guanyar la Lliga Catalana EBA. Martí també té dos anys i mig d'experiència amb el CB Igualada en una anterior etapa a EBA.