El Comitè de Competició de la RFEF, integrat Francisco Rubio Sánchez, Lucas Osorio Iturmendi i Pablo Major Menéndez, ha decidit sancionar amb tres partits i 3.005 euros de multa a l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone.

Segons l'acta arbitral del partit entre l'At. Madrid i Màlaga, disputat el 23 d'abril: "Al minut 45, el tècnic Diego Pablo Simeone González (Entrenador) va ser expulsat pel següent motiu: En el minut 44, en ocasió d'un atac del Club Màlaga CF SA es va llançar des la zona de la banqueta local una pilota cap a dins el terreny de joc en direcció al lloc on es trobava la pilota oficial, sense impactar en el mateix, donant fe de que l'autor del llançament no va ser el primer entrenador de l'equip infractor ".

"Sobre la base del Article 101.2 del Codi Disciplinari de la RFEF, atès que cap membre de l'equip arbitral va poder identificar directament a l'autor del llançament, el primer entrenador del Club Atlètic de Madrid SAD, D. Diego Pablo Simeone González, va ser expulsat un cop senyalitzat al final del primer temps per la comissió d'una actuació no correcta ".

En temps i forma l'Atlètic de Madrid va formular escrit d'al·legacions, aportant prova videogràfica que el Comitè de Competició ha desestimat, acordant: "Suspendre durant tres partits a D. Diego Pablo Simeone González, entrenador del Club Atlètic de Madrid, SAD, en aplicació l'article 101.2 del Codi Disciplinari de la RFEF, amb multa accessòria en quantia de 1.050? al club i de 3.005? al tècnic (article 52.3 i 4) ".

Contra aquesta resolució es pot interposar recurs davant el Comitè d'Apel·lació en el termini de deu dies hàbils, a comptar de l'endemà de la recepció de la notificació.