Sense cap altra pretensió que la de la permanència, les noies de l'Avinent Manresa competiran des de dissabte a la màxima categoria estatal per a clubs d'atletisme i per segon any consecutiu. L'equip manresà disputarà el primer quadrangular de la competició de Divisió d'Honor a les pistes de l'estadi Serrahima de Barcelona. S'enfrontarà al FC Barcelona, l'AA Catalunya i el Tenerife Caja Canarias.

El director esportiu de l'Avinent Manresa, Joan Lleonart, té clar que "el nostre objectiu és no quedar últimes en aquest primer encontre. Cal tenir en compte que el FC Barcelona i l'AA Catalunya són inabastables per a nosaltres, i el conjunt canari també pot ser-ho. Sabem on som i caldrà lluitar molt per la permanència".

Aquest Campionat d'Espanya de clubs de Divisió d'Honor tindrà dues jornades més, els dies 21 de maig i 11 de juny, quan es decidirà qui queda campió, qui baixa i qui aconsegueix la permanència. "El nostre repte és arribar a la jornada final amb 3 punts, i això vol dir guanyar un equip en una de les dues primeres competicions de la fase inicial, la d'aquest dissabte o en la del 21 de maig. Cal tenir en compte que enguany tenim un equip reforçat en relació amb el de l'any passat, amb el qual vam aconseguir salvar-nos. Això, però, no és garantia de res. S'haurà de treballar de valent en totes les proves per sumar punts i acabar un any més a Divisió d'Honor", ha remarcat Joan Lleonart.