La secció de jujitsu de la Societat Atlètica Súria (SAS) va obtenir tretze posicions de podi en la primera edició de la Copa d'Espanya de jujitsu, organitzada per la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades, en les categories que anaven de la minibenjamí fins a la cadet.

Així, pel que fa als més grans, els infantils i cadets, es van registrar tres victòries. Van correspondre a Mireia Soler, que va guanyar en menys de 58 quilos, Aleix López (menys de 69) i Alana Aydarova (menys de 62). També hi va haver tres plates, per a Ferran Gómez i Mireia Soler en mixtos infantils, per a Marc Bayona i Xavier Rubinart en cadets masculins i per al mateix Marc Bayona en menys de 62 quilos. El bronze d'aquest grup d'edat va correspondre a Ferran Gómez i a Iker Egea, tercer en la categoria infantil.

El mateix dia hi va haver un altre resultat interessant, com la sisena posició de Ferran Gómez en la competició infantil masculina.

Torn per als petits

El dia anterior ja hi havia hagut temps per a les categories més baixes. En aquestes hi va haver dues plates i quatre bronzes. Les segones posicions van ser per a Alèxia Pérez i Iñaki García en la categoria mixta. En alevins, Iñaki García i Ethan Sánchez van finalitzar en tercera posició. El mateix Sánchez va ser segon en la categoria de lluita, de menys de 36 quilos. En aquesta mateixa, Iñaki García va obtenir el bronze. Les altres terceres posicions van correspondre a Nagore Yélamos i Jan Zomeño en la categoria benjamí mixta i el mateix Zomeño i Jordi Fàbregas en la masculina. També hi va haver un sisè lloc per a Pep Solé i Aleix Fàbrega, un vuitè per a César Sánchez i Robert Vilaseca i un setè de Ian Pérez i Damià Múrcia. Tot amb els suriencs Toni Rodríguez com a tècnic, Jordi Rubinart com a àrbitre i Gaspar Gamisans, director d'arbitratge.