La dinàmica perillosa en la qual ha entrat l'Avià (porta set jornades seguides sense guanyar) ha fet que hagi passat de lluitar per l'ascens a veure compromesa de forma molt seriosa la permanència a la categoria. En aquests moments els d'Oliver Ballabriga, que tenen 42 punts, són onzens, a sis punts d'un Lloret que marcaria la zona de descens, a manca dels partits que s'han de jugar avui.

El partit no va tenir gaire història i les ocasions de gol van brillar per la seva absència. De fet, l'únic gol del partit va arribar al minut 53 en una jugada a pilota aturada. Arturo, ben situat dins l'àrea, va rematar a gol un servei de córner sense oposició.

Els avianesos van fer un mal partit, molt fosc i sense gaires idees, fet que demostra la davallada que ha fet l'equip en les darreres jornades. De fet, en tot el partit només van tenir dues ocasions de gol. La primera va ser al minut 9 amb una rematada de Miki que va sortir fora, i la segona va ser ben entrada a la segona part, quan Edu, sol dins l'àrea, tampoc no va encertar a poder marcar. El Farners, també de la zona baixa, serà el proper rival.