Per tal de conèixer de primera mà l'actualitat dels clubs bagencs de futbol, Andreu Subies, president de la Federació Catalana (FCF), acompanyat pel delegat a la zona, Esteve Olivella, va participar en una trobada amb els representants de les entitats a Sallent.

En els parlaments, Esteve Olivella va donar les gràcies a la participació en la trobada, a la feina feta per la junta directiva de la FCF i també dels seus propis subdelegats i treballadors federatius. Andreu Subies, present a Sallent amb el vicepresident Josep Llaó i els directius Jaume Plaza i Quim Sala, va destacar que en el seu mandat de cinc anys «la federació ha aconseguit la seva independència econòmica, ha fet una gran inversió tecnològica i s'han fet diverses campanyes per millorar el futbol per garantir el seu futur. Això ha estat possible també gràcies a l'esforç que han fet els clubs.

En acabar la vetllada, al Mas de la Sala, es va fer un petit homenatge als clubs que han celebrat darrerament o celebren el seu centenari com són el Santpedor, el Cardona, el Navàs, la Monistrolenca, el Castellet i el Sallent; també el PI Puig va ser reconegut en el seu 50è aniversari.